GUANYA 2 ENTRADES AL TÚNEL DEL VENT

screen-vola

A Xoo Studio volem que visquis una experiència al·lucinant: volar. Sortegem una entrada per a dues persones al Túnel del Vent d’Empuriablava, entre tots els nostres seguidors al blog i a les xarxes socials (Facebook i Twitter).

Es tracta d’una activitat única, emocionant i plena d’adrenalina, i t’ho diem per experiència! Xoo Studio va estar fa uns mesos al Túnel del Vent per rodar el vídeo de benvinguda al 2016, i ens va molar tant volar, que ara volem fer-te volar a tu. T’atreveixes?

Per participar en el concurs, només has de fer-te subscriptor del nostre blog, i/o seguidor de qualsevol de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter). Com a més canals ens segueixis, més opcions tens de sortir volant!

El sorteig entre tots els nostres seguidors es farà el proper dijous 30 de juny, i el divendres 1 de juliol donarem a conèixer el guanyador a totes les xarxes.

Molta sort i… a prendre vent!

 Bases del sorteig

  • El sorteig es realitzarà el dijous 30 de juny a les 9.30 h mitjançant l’eina per a sortejos aleatoris Sortea2.
  • El sorteig es realitzarà entre tots subscriptors de Xoot (blog) i seguidors de Xoo Studio a Twitter i Facebook. Cada canal suposa una participació (un seguidor als 3 canals té 3 participacions).
  • No podran participar en el sorteig menors d’edat.
  • Queden excloses del sorteig les persones que hagin participat en la seva organització, així com els seus familiars directes (germans, pares, fills i/o parella).
  • El guanyador del sorteig accepta amb la seva participació la publicació del seu nom i imatge (vídeo/foto) de la seva experiència al Túnel del Vent en els canals socials de Xoo Studio.
More from Silvia Pérez

Sí als aniversaris d’empresa

Sí, els aniversaris d’empresa han de celebrar-se. En primer lloc, perquè sumar...
Llegir més