GUANYA 2 ENTRADES AL TÚNEL DEL VENT

screen-vola

A Xoo Studio volem que visquis una experiència al·lucinant: volar. Sortegem una entrada per a dues persones al Túnel del Vent d’Empuriablava, entre tots els nostres seguidors al blog i a les xarxes socials (Facebook i Twitter).

Es tracta d’una activitat única, emocionant i plena d’adrenalina, i t’ho diem per experiència! Xoo Studio va estar fa uns mesos al Túnel del Vent per rodar el vídeo de benvinguda al 2016, i ens va molar tant volar, que ara volem fer-te volar a tu. T’atreveixes?

Per participar en el concurs, només has de fer-te subscriptor del nostre blog, i/o seguidor de qualsevol de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter). Com a més canals ens segueixis, més opcions tens de sortir volant!

El sorteig entre tots els nostres seguidors es farà el proper dijous 30 de juny, i el divendres 1 de juliol donarem a conèixer el guanyador a totes les xarxes.

Molta sort i… a prendre vent!

 Bases del sorteig

  • El sorteig es realitzarà el dijous 30 de juny a les 9.30 h mitjançant l’eina per a sortejos aleatoris Sortea2.
  • El sorteig es realitzarà entre tots subscriptors de Xoot (blog) i seguidors de Xoo Studio a Twitter i Facebook. Cada canal suposa una participació (un seguidor als 3 canals té 3 participacions).
  • No podran participar en el sorteig menors d’edat.
  • Queden excloses del sorteig les persones que hagin participat en la seva organització, així com els seus familiars directes (germans, pares, fills i/o parella).
  • El guanyador del sorteig accepta amb la seva participació la publicació del seu nom i imatge (vídeo/foto) de la seva experiència al Túnel del Vent en els canals socials de Xoo Studio.
More from Silvia Pérez

Retolació del Centre Cultural de Terrassa

Suposa el punt culminant. El cim. El tot. És el final del...
Llegir més
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/xoostudio.es/web/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405