Obrin foc!

boom hola mundo xoot xoo studio diseño gráfico
Si, senyors. Xoo Studio obre blog. Obrin foc!

Sí, senyors. Xoo Studio obre blog. Aquest és el nostre primer llançament. A què li tirarem? Al que ens agrada: comunicació, disseny, fotografia, recursos, publicitat, estratègia, il·lustració… Tot aquest món!

Xoot serà el congost pel que passi tot allò que ens crida l’atenció i inclús inspira el nostre dia a dia a Xoo Studio. El lloc on compartir i deixar per escrit els nostres petits descobriments: un nou il·lustrador, una tipografia, un color, una marca, un anunci, un creatiu, una agencia, una tendència…

En aquest espai creatiu també anirem llançant treballs del nostre estudi. Peces de les que ens sentim orgullosos, que sempre neixen d’una necessitat i que evolucionen seguint un procés que mai és fàcil. Perquè dissenyar és un acte carregat de transcendència.

Aquí descarregarem creativitat, inspiració, tendència, i a vegades també ens posarem seriosos. Ens ve de gust compartir tot allò que hem après i continuem aprenent cada dia d’aquesta relació tan intensa (explosiva?) que és la del client-estudi/agència.

Perquè la forma sempre és la conseqüència d’una intenció, un interès, un motiu. Ganes de dir alguna cosa per aconseguir alguna cosa. Per això parlarem també del que volen les empreses, del que a vegades creuen que volen, del que no saben que volen però que haurien de voler. De tot el que pot fer un estudi de comunicació pels seus “volers”, i pel que després ets molt volgut. En resum: parlarem de quan important és tenir al costat un estudi que primer sàpiga assessorar i després enfocar, apuntar i descarregar sobre objectius.

Parlarem de sentit comú. D’estratègia. D’errors fatals. D’encerts imprescindibles. Fa unes setmanes Xoo Studio va tenir una reunió amb una agència digital de Barcelona. Ja que estem en plan compartir, vam estar amb Buzz Márqueting Networks. El cap (ja que estem en plan compartir, en Dani Alcaraz) ens va regalar una frase per a la reflexió, que ara també volem compartir amb vosaltres: “Jo sóc el cap, el senyor que guarda la caixa en aquesta empresa. La meva responsabilitat és prendre les decisions adequades, i fer-ho ràpid, perquè no hi ha temps per als dubtes. Si cada dia prenc 100 decisions, segurament m’equivoco en unes 80, potser 90. El que és important és que no m’equivoco en aquelles 10 decisions decisives, que cada dia poden portar la meva empresa i tots els que hi treballem al fracàs”. Mmmhhh…Interessant, no?

Ep! No esperis que Xoot sigui aquella bola de cristall que il·lumini tots els teus dubtes i resolgui els teus problemes. Sencillament compartirem encerts i errors que altres empresaris, abans que tu, van cometre. I ho farem amb humor, alegria, optimisme.

Aquest és un espai per compartir. El que sabem i fem (i el que fan altres que en saben molt). Però també passaran per aquí amics de Xoo Studio per parlar del que més saben: de les seves coses. Col·legues (o sigui, proveïdors) que ens ajuden amb el seu art a portar la nostra feina molt més lluny, i també clients, que moltes vegades van per endavant i tant ens ensenyen. A uns i altres, gràcies, ens poseu les piles.

Xoot vol ser terra de tots. Un espai ple d’energia. Un esclat de recursos. Un bombardeig d’idees. Una ràfega de coneixement. Una descàrrega de talent. Benvinguts tots els que us interesseu, gaudiu i viviu amb passió el disseny. Xoot: obrin foc!

More from Silvia Pérez

Sí als aniversaris d’empresa

Sí, els aniversaris d’empresa han de celebrar-se. En primer lloc, perquè sumar...
Llegir més
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/xoostudio.es/web/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405